АПАРТАМЕНТИ, ЯК НОВИЙ ФОРМАТ ТИМЧАСОВОГО ЖИТЛА - Васильєв, Дмитро; Гомон, Ольга (Просторовий розвиток, 2025)
Розглянуто новий формат житла – апартаменти, які стрімко набули популярності на ринку нерухомості завдяки своїй гнучкості, комфорту та відповідності вимогам міського життя. Наведено різні типи планування апартаментів, класифікацію апартаментів за загальною площею, рівнем комфорту, призначенням; визначено деякі специфічні види апартаментів.