ПРО КРИТЕРІЇ ОЦІНКИ ЕФЕКТИВНОСТІ БЕЗПЕКОВОГО СЕРЕДОВИЩА ТЕРИТОРІАЛЬНИХ ГРОМАД - Шулик, Василь; Кошель, Владислав (Просторовий розвиток, 2024)
Наводиться короткий аналіз існуючих методів та надаються окремі рекомендації щодо оцінки ефективності мережі центрів громадської безпеки об’єднаних територіальних громад.