МЕТОДОЛОГІЯ ПРОВЕДЕННЯ ОБМІРНИХ РОБІТ В МЕЖАХ КУРСОВОГО ПРОЄКТУ В НАЦІОНАЛЬНОМУ ЗАПОВІДНИКУ «СОФІЯ КИЇВСЬКА» - Ніканоров , Сергій (Просторовий розвиток, 2025)
Розглядаються результати виконання навчальної обмірно-проєктної роботи студентами першого курсу кафедри Основ архітектури та архітектурного проєктування КНУБА на базі Національного заповідника "Софія Київська". Також висвітлюється методична послідовність проведення занять з архітектурного проєктування під керівництвом викладачів кафедри, що забезпечує практичне ознайомлення студентів з пам’ятками архітектури та формує первинні навички роботи над архітектурними об’єктами в історичному середовищі.