ПРОБЛЕМИ ІНТЕГРАЦІЇ КОНЦЕПЦІЇ СТАЛОГО РОЗВИТКУ В ПРОЄКТИ ПРОСТОРОВОГО ПЛАНУВАННЯ В УКРАЇНІ (ЧАСТИНА 1) - Кіс, Надія; Тютюнникова, Ганна; Несух, Михайло; Субота, Андрій (Просторовий розвиток, 2025)
У дослідженні розглядається проблеми розриву між містобудівною документацією та юридичними документами, що ускладнює реалізацію стратегій сталого розвитку населених пунктів. Стаття наголошує на необхідності системної координації між різними аспектами розвитку для досягнення успішного впровадження сталого розвитку в Україні. Дослідження складається з двох частин.