ОПТИМІЗАЦІЯ КОМУНІКАЦІЙ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ ЕФЕКТИВНОСТІ ОПЕРАЦІЙНОГО МЕНЕДЖМЕНТУ - Калінін, Олександр; Омельяненко, Тетяна; Колос, Ірина (Просторовий розвиток, 2024)
Розглядається роль комунікацій в оптимізації операційного менеджменту для підвищення ефективності бізнес-процесів. На основі аналізу сучасних інструментів, таких як ERP-системи, обґрунтовується їхній вплив на раціоналізацію ресурсів, скорочення витрат і забезпечення конкурентоспроможності організацій. Пропонуються практичні кроки для впровадження сучасних підходів до управління комунікаціями, що сприяють сталому розвитку та підвищенню операційної ефективності підприємств.