ТРАНСПОРТНА ФУНКЦІЯ РІЧОК В МІСТАХ - Михайлик, Ольга (Просторовий розвиток, 2024)
Коротким історичним екскурсом розпочато аналіз сучасного стану внутрішніх водних шляхів України. Виокремлені фактори, що гальмують розвиток водного транспорту. Зазначено вектор вирішення проблемних питань щодо вітчизняного водного транспорту.