АСПЕКТ МІСЬКОЇ СТІЙКОСТІ ПРИ ПЛАНУВАННІ РОЗВИТКУ УКРАЇНСЬКИХ МІСТ В УМОВАХ ВОЄННОГО ЧАСУ - Апостолова-Сосса, Любов (Просторовий розвиток, 2024)
Планування розвитку українських міст потребує застосування підходів, які будуть відповідати викликам воєнного часу. В таких умовах особливого значення набувають підходи, спрямовані на підвищення міської стійкості. В статті висунуто припущення щодо можливих шляхів посилення міської стійкості в умовах воєнного часу і окреслено рамки майбутніх досліджень.