ЗАСТОСУВАННЯ ЗАСОБІВ МАЛОЇ МЕХАНІЗАЦІЇ ДЛЯ БЛАГОУСТРОЮ МІСЬКИХ ТЕРИТОРІЙ - Голик, Йолана; Федорянич, Тетяна; Пудгородська, Юлія (Просторовий розвиток, 2025)
З розвитком міської інфраструктури все більш актуальною стає тема благоустрою та озеленення міських територій та управління процесами щодо підтримання комфортного міського середовища. У статті досліджено основні проблеми благоустрою та озеленення територій, утримання міських територій, а також шляхи їх вирішення за допомогою застосування засобів малої механізації. Запропонована інноваційна комунальна техніка дозволить створити сприятливе довкілля сучасного жителя із забезпеченням комфортних умов для всіх видів його діяльності.